In cadrul Expozitiei Internationale pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura “Saptamana Verde“, considerata cel mai mare eveniment de specialitate in domeniul alimentar si agricol din Europa, vor avea loc doua reuniuni ale ministrilor agriculturii din 20 de state, respectiv Summit-ul ministrilor agriculturii si Forumul Global pentru Alimentatie si Agricultura.

 

„Grune Woche”, targ international de alimentatie si agricultura este o manifestare unica prin traditia sa (prima editie a avut loc in anul 1926, iar in anul 2014 va avea loc cea de a 79-a editie), prin amploare si durata, prin Summit-ul ministrilor agriculturii care este la a sasea editie, precum si alte evenimente ce vor avea loc cu aceasta ocazie.

Pe langa rolul de platforma de afaceri, Grune Woche are si caracterul unui festival al traditiilor gastronomice si folclorice avand, totodata, un impact mediatic de anvergura in Germania dar si in plan global.

O delegatie a MADR condusa de secretarul de stat Daniel Botanoiu va fi prezenta la Berlin, intre 16 si 18 ianuarie 2014, pentru a participa la deschiderea Expozitiei Internationale pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura ,,Saptamana verde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *