Ministrul Agriculturii, Petre Daea, participa, sambata, 4 martie, 2017, la Festivalul National al Apicultorilor de la Rm. Sarat
PDF Email
Scris de Lidia Truica
Joi, 02 Martie 2017 22:05

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, participa, sambata, 4 martie 2017, la Festivalul National al Apicultorilor de la Rm. Sarat, incepand cu ora 10.00. Toti apicultorii interesati sa afle raspunsuri legate de problemele din sector direct de la ministru sunt invitati sa participe la eveniment.

In zilele de 4 si 5 Martie se desfasoara la Rm Sarat a II-a editie a Festivalului National al Apicultorilor din Romania, intre orele 08-17.00. Evenimentul este organizat de Asociatia Apicultorilor Profesionisti "Albina Ramniceana" in colaborare cu Primaria Rm. Sarat si cu Sindicatul Apicultorilor din Romania. Participa reprezentati ai AGROSTAR, MADR, APIA, ANZ, AFIR, ANSVSA, ANAF, RNP. Locatie: Piata Primariei din Rm. Sarat si Sala Municipala a Sporturilor.

 

In cadrul festivalului se desfasoara Targul de produse apicole echipamente si utilaje apicole, hrana pentru albine si produse traditionale. Pe parcursul evenimentului se desfasoara si simpozioane, ateliere pe teme apicole. In seara zilei de 4 Martie are loc Balul Apicultorilor.