În 9 septembrie, producătorii agricoli şi sindicaliştii din agricultură intenţionează să organizeze un protest de amploare la Bucureşti la care ar urma să participe 15.000 de agricultori, cu aproximativ 300 de utilaje. Dacă revendicările nu le vor fi soluționate, agricultorii sunt hotărâți să rămână în Capitală
Ca ultimă formă de protest, agricultorii intenţionează să blocheze drumurile naţionale şi judeţene în 23 septembrie.
„Nu vrem nimic în plus de la statul român, vrem doar drepturile pe care le avem şi vrem să fim lăsaţi în pace să ne vedem de treabă. Nu suntem de acord cu acest mandat catastrofal al ministrului Mihail Dumitru, mandat în care au fost tăiate subvenţii şi în care toate planurile iniţiale au fost schimbate sau abandonate”, a declarat președintele Agrostar.

Acesta a mai anunţat că în urma întâlnirii comitetului de criză de joi, reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor din domeniu au formulat o serie de revendicări comune care se vor regăsi într-un memoriu ce va fi transmis preşedinţiei, Guvernului, Parlamentului, partidelor politice parlamentare şi tuturor europarlamentarilor români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *