“AGROSTAR, in colaborare cu autoritatile locale, a reusit sa puna bazele acestei cooperative, care poate fi un exemplu pentru alti producatori agricoli, ca daca se asociaza pot rezolva șs problema desfacerii productiei. Cooperativa va furniza marfa constant, in perioada martie-noiembrie, la calitate superioara. In aproximativ un an de zile vom avea astfel de cooperative si in alte domenii, cum ar fi productia fructe si produse lactate, iar  colaborarea dintre AGROSTAR si Kaufland, retailerul care s-a dovedit cel mai deschis fata de acest proiect, se va extinde la nivel national. Fiecare magazin Kaufland va avea o insula “Tara mea”, unde se vor gasi produse ale cooperativelor membre AGROSTAR”, declara președintele AGROSATR, Niculae Stefan.

 

Federtția AGROSTAR considera ca, la ora actuala, valorificarea productiei este una din problemele de importanta majora pentru producatorii mici si mijlocii si are intre prioritatile sale, pe langa apararea drepturilor acestora, si sprijinirea lor in vederea obtinerii unor produse de calitate si a valorificarii marfii.

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe „AGROSTAR” este o organizatie sindicala profesionala, fara caracter politic, constituita la nivel national, care reuneste lucratori din societatile comerciale agricole, institute sau statiuni de cercetare agricola, societati comerciale de alimentatie si tutun, producatori agricoli, precum si persoane care exercita o meserie sau o profesie in mod independent. AGROSTAR fost infiintata in anul 1990, numarand in prezent in componenta sa peste 150 de sindicate din toate ramurile agriculturii (cultura campului, avicultura, viticultura, horticultura sau sindicate ale producatorilor si fermierilor).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *