Vineri, 19 noiembrie a.c., membrii Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui s-au reunit, la Cluj Napoca, in cadrul Adunarii Generale pentru a alege o noua conducere a asociatiei.

Membrii APRIL prezenti la sedinta Adunarii Generale au desemnat 15 societati pentru a forma un nou Consiliu Director al APRIL, conform statutului in vigoare.

Astfel, in urma votului exprimat, societatile ce compun noul Consiliu Director al Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui sunt, in ordine alfabetica, urmatoarele : Albalact SA, Almera International SRL, Covalact SA, DANONE PDPA, Friesland Romania SA, Lacta Giurgiu SA, Lactag SA, Lactate Natura SRL, Lacto Solomonescu SRL, Napolact SA, Primulact SA, Prodlacta SA, Tnuva Romania SRL, Unicarm SRL, Unilact SRL.

Din randul membrilor noului Consiliu Director, dna Carmen SOLOMONESCU (Lacto Solomonescu) a fost aleasa pentru functia de Presedinte al asociatiei. Pentru functia de Prim Vicepresedinte a fost ales dl Gheorghe PETRISOR (Danone), pentru functia de Vicepresedinte a fost ales dl George GRECU (Napolact), pentru functia de Vicepresedinte a fost ales dl Dorin COJOCARU (Tnuva Romania), pentru functia de Secretar General al APRIL a fost ales dl. Cristi BUTNARIU (Lacta Giurgiu).

Mentionam faptul ca Presedintele in exercitiu la acea data, dl. Ioan Dirzu (Albalact) nu a mai candidat pentru nici o functie de conducere a asociatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *