Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume, îşi extinde gama de anvelope agricole premium de înaltă performanţă odată cu lansarea noii anvelope VT-COMBINE. Proiectată special pentru operaţiuni agricole ciclice (CFO), cu flexare îmbunătăţită (IF), VT-COMBINE asigură o capacitate de sarcină mai mare cu 20% faţă de anvelopele convenţionale (standard ETRTO). Această anvelopă inovatoare le oferă agricultorilor o viteză mai mare în timpul operaţiunilor, adică 15 km pe oră în loc de 10 km pe oră (la anvelopele standard), rezultând un timp operaţional mai eficient în cea mai critică perioadă a ciclului agricol. Capacitatea mare de încărcare, tracţiunea excelentă, durabilitatea, confortul şi presiunea scăzută pe sol fac din VT-COMBINE un ajutor pentru agricultori, sporindu-le productivitatea în timp ce le protejează cea mai valoroasă resursă: solurile fertile. Mark Sanders, Manager General anvelope agricole la Bridgestone Europa, afirmă: „În timpul recoltării, agricultorii şi contractanţii se află sub presiunea de a obţine rezultate rapide şi eficiente. De aceea suntem încântaţi de lansarea acestei anvelope revoluţionare pentru recoltat.

Versiunea de probă a VT-COMBINE a fost testată pe trei continente timp de trei sezoane, cu un răspuns pozitiv copleşitor. Permiţând o încărcătură mare, cu o presiune scăzută şi cu o pată de contact mai mare a anvelopei, împreună cu standardele IF şi CFO, Bridgestone VT-COMBINE permite agricultorilor să minimalizeze compactarea solului în diferite condiţii de recoltare. În acest fel, vor fi asigurate randamente ridicate în viitoarele cicluri de recoltare.” Capacitate de încărcare mare Noua anvelopă Bridgestone VT-COMBINE a fost dezvoltată special pentru a face faţă provocărilor de astăzi, oferind stabilitate şi tracţiune excelente chiar şi pe teren înclinat. Datorită tehnologiei IF, VT-COMBINE poate fi folosită la presiune scăzută, suportând o încărcătură cu până la 55% mai mare (standarde IF CFO).

Durabilitate mare Utilizând cele mai avansate materiale, modele şi tehnici de construcţie, concepute şi dezvoltate la Centrul Tehnic European Bridgestone, anvelopele VT-COMBINE sunt construite să dureze mai mult. Carcasa optimizată, flancul foarte flexibil şi profilul S-LINE robust al talonului contribuie la obţinerea durabilităţii excepţionale, necesară pentru a efectua munca în condiţiile schimbărilor constante de sarcină. Mai mult, carcasa este construită cu un pachet de 6 centuri care asigură o mai bună absorbţie a impactului, o bună rezistenţă la străpungere şi reparare mai uşoară. Tracţiune impresionantă Tracţiunea VT-COMBINE este stabilă şi sigură pe o varietate de suprafeţe şi face recoltarea mai uşoară, chiar şi în condiţii meteorologice şi de teren dificile. Noul său design patentat al bamelor scade perturbarea solului şi asigură o tracţiune puternică.

Bridgestone VT-COMBINE oferă rezultate excelente chiar şi pe suprafeţe denivelate, pante înclinate sau în condiţii de umiditate ridicată. Compactarea redusă a solului Creşterea productivităţii de astăzi are sens doar dacă se păstrează randamentele pentru mâine. Anvelopa VT-COMBINE a fost proiectată pentru a-şi maximiza contactul la sol cu o presiune scăzută, cu scopul de a reduce la minimum perturbarea solului şi pentru a proteja fertilitatea solului pentru sezoanele viitoare. Confort şi versatilitate Modelele inovatoare ale benzii de rulare şi ale carcasei folosite în gama Bridgestone VT-COMBINE sunt optimizate pentru confortul şi siguranţa şoferului pentru mai multe modele de combine. De exemplu, flancul anvelopei absoarbe şocurile, în timp ce bamele optimizate asigură o deplasare lină, chiar şi pe şosea, fără vibraţii sau zgomot.

Concepută pentru combine agricole, anvelopa VT-COMBINE este, de asemenea, foarte potrivită şi pentru alte tipuri de utilaje pentru recoltat, inclusiv combine de recoltat furaje, cartofi, sfeclă de zahăr, fiind disponibilă în prezent în 11 dimensiuni. Îngrijirea solului Cu flexare îmbunătăţită (IF) şi un nou model al benzii de rulare, VT-COMBINE este cea mai recentă anvelopă premium agricolă dezvoltată de către Bridgestone, conformă cu principiul îngrijirii solului după care se ghidează Bridgestone. Cu scopul de a găsi echilibrul perfect între creşterea eficienţei agriculturii şi protecţia mediului înconjurător, eticheta „Soil Care by Bridgestone” este sinonimă cu anvelope care ajută fermierii să sporească productivitatea într-un mod sustenabil.

Bridgestone: lider mondial în anvelope agricole Bridgestone este lider de zeci de ani în ceea ce priveşte calitatea şi inovaţia în anvelope agricole. Mai întâi, prin brandul legendar Firestone, cu o prezenţă puternică în agricultura Europeană, iar acum prin lansarea noii game de anvelope agricole premium Bridgestone. Lansarea VT-COMBINE pentru combine de recoltat urmează modelul anvelopei de tractor, VT-TRACTOR, lansată în 2014. Bridgestone este un partener de încredere pentru fermieri şi contractori agricoli, venind în sprijinul lor pentru a obţine o productivitate mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *