Consiliul Concurenței a aprobat intrarea Bongrain în acționariatul Delaco Distribution
PDF Email
Scris de agro-consultanta.ro
Vineri, 10 Septembrie 2010 13:00
Companii - Companii

Consiliul Concurenței a autorizat operațiunea de concentrare economică realizată prin dobândirea controlului în comun asupra Delaco Distribution SA de către Bongrain Europe SAS, Gheorghe-Tudor Comăniciu, Dragoș Comăniciu, Adrian-Victor Vartolomei și Romulus Dumitru.

Operațiunea de concentrare economică notificată a fost analizată prin prisma prevederilor Legii concurenței (nr. 21/1996) si ale Regulamentului privind autorizarea concentrărilor economice, constatâdu-se că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurențial normal.

 

 

Bongrain Europe SAS este o companie înregistrată în Franța, membră a grupului Soparind Bongrain, cu activitate în domeniul producției de brânzeturi și alte produse lactate. În România, Bongrain este prezentă pe piețele de producție și comercializare a brânzeturilor proaspete, a brânzeturilor semi-tari și a brânzei topite

Delaco Distribution SA este activă pe piețele de producție și comercializare a brânzei mozzarella, a brânzeturilor semi-tari și a brânzei topite din România, cât și pe piețele de distribuție a brânzeturilor și a altor produse lactate din România.

Ultima actualizare în Luni, 13 Septembrie 2010 14:09