Bogdan Mihail a fost numit președinte al Smithfield România
PDF Email
Scris de agro-consultanta.ro
Joi, 11 Noiembrie 2010 10:41
Companii - Companii

Bogdan Mihail a fost numit, începând cu 10 noiembrie 2010, în funcția de președinte al grupului Smithfield România, ce include companiile Smithfield Ferme, Smithfield Prod, Agroalim Distribution și Agroalim Logistics.

"În cadrul eforturilor noastre susținute de îmbunătățire a performanțelor operaționale și financiare ale business-ul din România, compania Smithfield va aborda în continuare o strategie integrată pentru dezvoltarea operațiunilor sale din România", se arată într-un comunicat al grupului.

Bogdan Mihail a fost director general al Smithfield Ferme în ultimii trei ani, având o bogată experiență anterioară în domeniul industriei bunurilor de larg consum, în dezvoltarea afacerilor, management, producție, marketing și distribuție FMCG.

Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", iar în perioada 1999-2001 a absolvit Executive MBA la Asebuss & Washington University din Seattle.

De asemenea, în anul 2002 Bogdan Mihail a urmat cursurile Advanced Management Program la Harvard Business School (HBS) din Statele Unite ale Americii. În 2006 a absolvit cursurile Advanced Management Program, INSEAD din Franța, iar în 2010 a absolvit cursurile Institute of Directors (IOD), UK.

Ultima actualizare în Miercuri, 17 Noiembrie 2010 10:02