Vicepreședinte AGROSTAR: Trebuie luate în serios investițiile în agricultura ecologică, în special în legumicultură
PDF Email
Scris de agro-consultanta.ro
Duminică, 24 Octombrie 2010 19:21
Domenii - EcoAgricultura

„Agricultura ecologică se dezvoltă în ritm alert nu doar în Europa, ci în întreaga lume. Recent am participat la Horti Fair 2010, care a avut loc în Olanda și am rămas surprinși de numărul mare de expozanți de îngrășăminte organice, care se utilizează în agricultura ecologică. Investițiile în agricultura ecologică trebuie luate în serios, în special cele din domeniul legumiculturii”, a declarat pentru agro-consultanta.ro, directorul executiv al Legumicola Pleșoiu (Olt), care deține și funcția de vicepreședinte Agrostar.

 

La jumătatea lunii octombrie, o delegație a Federației Agrostar, din care au făcut parte cinci membri (Florin Ciobanu-vicepreședinte Federația Agrostar, Mihai Aron-consultant principal Agrostar, Cosmin Mortenu-președinte sindicatul producătorilor agricoli  Argeș- afiliat Agrostar, Marius Otobicu-vicepreședinte sindicatul producătorilor agricoli  Argeș, George Lungu-președinte Asociația Intermacedonia - afiliată Sindicatului Crescătorilor de ovine și caprine), a participat la Horti Fair 2010. Delegația a avut o serie de întâlniri cu expozanți și au fost luate în discuție oportunități de afaceri.

 

La Horti Fair au expus producători de semințe de legume și flori , producători de îngrăsăminte organice și chimice, producători de ambalaje, constructori de sere, depozite, mașini și utilaje necesare în depozite, firme de consultanță și bănci.

Ultima actualizare în Vineri, 12 Noiembrie 2010 00:00