REGULAMENT   Oferta promotionala primavara 2014:

1) Fermierii care doresc sa beneficieze de oferta promotionala Saaten Union – primavara 2014, pot ridica vouchere de la reprezentantii Saaten Union din teritoriu sau de la sediul Saaten Union, in perioada 1 decembrie 2013 – 14 aprilie 2014.

2) La ridicarea voucherelor  se vor completa datele de indentificare ale fermierului,  coloana cu Cantitatea comandata si spatiile rezervate reprezentantului Saaten Union care a predat voucherul fermierului (Exemplarul 1). Hibrizii de floarea soarelui Suarel, Sunion si Florel (introdusi in oferta dupa tiparirea formularelor) beneficiaza de aceeasi promotie si se accepta inscrierea lor de mana pe formulare.

3) Pe baza acestui voucher, odata cu cumpararea de seminte de porumb sau floarea soarelui Saaten Union de la distribuitor, fermierul beneficiaza de saci gratuiti, in raport de 1 sac gratis corespunzator la 30 de saci achizitionati din cultura respectiva.

4) Gratuitatea se alege din paleta de saci livrati, in functie de preferinta fermierului si disponibilitatea distribuitorului.

5) La efectuarea livrarii si a primirii gratuitatii, fermierul si distribuitorul vor completa coloanele Cantitatea livrata, Cantitatea gratuita, vor completa sumele de volume si valori in linia Total samanta de sub fiecare din cele doua culturi si campurile care identifica distribuitorul si certifica transferul de marfa.

6) Fermierul care a beneficiat de acesta oferta promotionala preda voucherul, completat impreuna cu distribuitorul, catre distribuitor, nu mai tarziu de 15 aprilie 2014.

7) Distribuitorul colecteaza voucherele de la clientii sai care au beneficiat de oferta promotionala, le centralizeaza si le preda la sediul Saaten Union Romania, in baza unui proces verbal de predare-primire, pana cel tarziu la data de 15 mai 2014, pentru decontarea sumelor echivalente gratuitatii acordate fermierilor.

8) Saaten Union are dreptul de a verifica prin sondaj facturile asociate eliberarii de gratuitati inscrise pe voucher. In situatii de neconcordata intre inscrisul de pe voucher si factura eliberata de distribuitor, Saaten Union are dreptul de a reconsidera valoarea compensarii gratuitatii.

9) Saaten Union va deconta valoarea gratuitatii inscria pe vouchere in procesul de acordarea a rabaturilor la contractele cu distribuitorii sai, conform anexelor din aceste contracte.

10)  Conditii de acordare a discounturilor in baza voucherelor pe relatia Saaten Union Romania SRL – distribuitor:
a. concordanta intre informatiile inscrise pe voucher si factura eliberata de distribuitor;
b. completarea integrala, lizibila si corecta a voucherului;
c. predarea voucherelor (exemplarul 1) in original de catre distribuitor catre Saaten Union Romania SRL, in baza unui proces verbal de predare-primire semnat si stampilat de ambele parti;
d. voucherele predate sa faca parte din seriile numerice atribuite de Saaten Union Romania SRL
e. existenta acordului semnat si stampilat intre Saaten Union Romania SRL si distribuitor privind colaborarea in Oferta promotionala primavara 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *