Fonduri europene
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a intalnit cu reprezentantii bancilor comerciale
PDF Email
Scris de Lidia Truica
Miercuri, 01 Martie 2017 22:27
Domenii - Fonduri europene

Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale s-a intalnit, in date de 1 martie 2017, la sediul institutiei cu reprezentantii bancilor comerciale in scopul identificarii celor mai bune solutii care sa contribuie la finantarea şi dezvoltarea agriculturii in perioada urmatoare.

 

Ultima actualizare în Joi, 12 Octombrie 2017 21:11
 
Peste 19 milioane de euro disponibili in 2017 pentru investitii prin PNDR pentru Delta Dunarii
PDF Email
Scris de Lidia Truica
Joi, 09 Februarie 2017 14:22
Domenii - Fonduri europene

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale deschide incepand din 13 februarie 2017 sesiunile de depunere a proiectelor de investitii pentru zona ITI Delta Dunarii (Instrumentul Teritorial Integrat Delta Dunarii), finantate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020). Cererile de finantare a proiectelor realizate in teritoriul ITI se pot depune pentru investitii in procesarea produselor agricole, prin submasura 4.2, pentru investitii in procesarea produselor din sectorul pomicol, prin submasura 4.2a, precum si pentru instalarea tinerilor fermieri, prin submasura 6.1.

 

Ultima actualizare în Marţi, 14 Februarie 2017 16:18
 
AGROSTAR in parteneriat cu Universitatea BIOTERRA ii invata pe studenti cum sa devina activi pe piata muncii
PDF Email
Scris de agro-consultanta.ro
Luni, 02 Iunie 2014 15:03
Domenii - Fonduri europene

 

Federatia Nationala a Sindicatelor din  Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe – AGROSTAR, in parteneriat cu UNIVERSITATEA BIOTERRA Bucuresti si CENTRO DE ESTUDIOS INFER SL partener transnational, anunta lansarea proiectului ,,Sa devenim activi pe piata muncii!”. Proiectul este cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN  prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 2, Domeniul major de interventie 2.1-„Tranzitia de la scoala la viata activa"!

Ultima actualizare în Vineri, 06 Iunie 2014 14:57
 
AGROSTAR este partener intr-un proiect transnational pentru promovarea dialogului social in agricultura
PDF Email
Scris de agro-consultanta.ro
Miercuri, 14 Mai 2014 12:24
Domenii - Fonduri europene

 

 

Federatia AGROSTAR este partener de sprijin intr-un proiect european privind promovarea dialogului social in agricultura in noile state membre, alaturi de Bulgaria, Macedonia, Slovenia si Republica Ceha.

Proiectul „Promovarea dialogului social in Agricultura in noile state membre in vederea dezvoltarii unei Scheme Sociale Sectoriale pentru a combate conditiile de munca precare, saracia si exclusiunea sociala pentru muncitorii din agricultura” are drept obiectiv studiul si analiza situatiei sistemelor de securitate sociala din diverse state membre ale Uniunii Europene si a unui stat candidat.

Ultima actualizare în Vineri, 23 Mai 2014 10:27
 
Constantin: PNDR 2014-2020 ar putea avea doua masuri suplimentare
PDF Email
Scris de agro-consultanta.ro
Vineri, 25 Aprilie 2014 13:19
Domenii - Fonduri europene

 

Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru perioada 2014-2020 ar putea avea două masuri suplimentare, referitoare la acordarea de compensatii pentru cei care renunta la platile directe si pentru proprietarii de paduri, pe langa cele 14 deja stabilite, a anuntat joi, la Pitesti, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

"Romania cred că este cu un pas inainte pe zona de dezvoltare rurala, a pregătit acest program si suntem practic, incepand de astazi, pregătiti sa il transmitem si in forma oficiala. Mai sunt doar doua semne de intrebare cu privire la doua potentiale masuri care ar putea sa apara, alaturi de cele 14 deja existente. Aici ma refer la acea masura care prevede compensatii financiare pentru cei care renunta la activitatea agricola, deci renunta la a mai primi platile directe si atunci oferim acele compensatii (...), dar si la masura prin care incercam, pentru prima data, sa introducem anumite compensatii financiare din dezvoltarea rurala pentru proprietarii de paduri, pentru ca nu pot desfasura, in anumite zone, activitati agricole", a declarat Daniel Constantin, citat de Agerpres.

 

Ultima actualizare în Joi, 22 Mai 2014 13:23
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 8