Operatorul din sectorul alimentar care doreste sa se inscrie in Registrul National al Retetelor Consacrate (RNRC) trebuie sa depuna la directia pentru agricultura judeteana sau a municipiului Bucuresti, in raza careia se realizeaza produsul alimentar, urmatoarele documente, in 3 exemplare:

a) opis cu documentele depuse;

b) cererea tip pentru inregistrare in R.N.R.C. pe cod categorie si cod produs

c) dovada ca operatorul din sectorul alimentar care doreste atestarea unui produs alimentar dupa o reteta consacrata romaneasca, este autorizat/inregistrat conform cerintelor Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA);

d) contractul de prestari servicii cu un laborator autorizat, de terţă parte;

e) reteta consacrata, fluxul tehnologic si utilajele necesare fabricarii retetei;

f) schita spatiului cu amplasarea echipamentelor folosite la fabricarea retetei;

g) capacitatea de productie a produsului reteta consacrata, exprimata in kg/litri/zi;

h) certificatul de inmatriculare la Registrul Comertului;

i) actul de identitate al solicitantului sau persoanei imputernicite, in copie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *