Targul National al Mierii
PDF Email
Scris de agro-consultanta.ro
Miercuri, 01 Martie 2017 20:27
Utilitare - Evenimente

In perioada 31 Martie-2 Aprilie are loc Targul National al Mierii. Evenimentul are loc in Bulevardul Ficusului, nr. 42, Bucuresti. Targul este dedicat iubitorilor de produse apicole și celor care apreciază beneficiile produselor stupului. Cei peste 100 de participanți vor fi prezenți cu produse apicole românești obținute direct din stupină, suplimente alimentare pe baza produselor stupului, apicosmetice și alte produse apicole.

Târgul Național al Mierii se adresează și celor care se îndeletnicesc cu stupăritul, apicultorilor. Vor fi prezenți producători de echipamente și utilaje apicole, produse pentru sănătatea albinelor, dar și publicații de specialitate.

Târgul Național al Mierii este un prilej pentru iubitorii de produse apicole românești să se întâlnească direct cu producătorii acestora, dar și o continuare a unei lungi tradiții românești în domeniul apiculturii.

La standul Complex Apicol Veceslav Harnaj veți putea degusta mierea Apis Felix și vinul din miere Vinum Apini. Noutățile din lumea apicosmetică vă așteaptă la răsfăț.

 

Ultima actualizare în Joi, 02 Martie 2017 19:51